Hvad Er Forskellen På En Vegetar Og En Veganer? - Her Er Svaret

24. February 2021 • Om vegan
Billede: Pixabay

Har du ikke helt styr på hvad forskellen imellem en vegetar og veganer egentlig er, så giver vi dig her svaret. 

Hvad er forskellen på en vegetar og en veganer? - Hvis man er vegetar spiser man ikke kød, men er man veganer lever man en livsstil helt fri for animalske produkter, så man hverken spiser animalske produkter, går med animalske produkter eller på nogen som helst måde ejer animalske produkter. 

Det vil sige at som vegetar spiser du slet ingen former for kød, så hverken kød fra kvæg, får, kyllinger, fisk, svin. osv, så at være vegetar handler kun om mad. 

Som veganer inkludere det også produkter udover mad og det er mere omfattende hvad en veganer ikke spiser i forhold til hvad en vegetar ikke spiser. 

En veganer spiser ligesom en vegetar heller ikke kød, men de spiser heller ikke æg, mejeriprodukter, honning eller noget som helst andet der kommer fra et dyr eller bliver lavet af dyr. 

Derudover så går en veganer ikke med pels, læder eller uld og ejer heller ikke ting der er fremstillet af disse materialer. 

Så man kan i bund og grund sige at være vegetar er valg af kost, hvor veganer er valg af livsstil. 

Artiklen var skrevet med støtte fra avXperten. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og købe terrassevarmer. Derfor er artiklen ikke upartisk.

Hvad er vegansk mad?

25. November 2021 • Om vegan
Billede: canva.com
Læs Resten

Hvad spiser en veganer juleaften?

07. May 2021 • Om vegan
Billede: Pixabay, 7089643
Læs Resten