Vegansk Mad Hvad Er Det? - Sådan Spiser Man Vegansk

18. February 2021 • Om vegan
Billede: Pixabay

Der findes efterhånden så mange betegnelser for personer som ikke spiser bestemte ting at det kan være svært at følge med i hvem der ikke spiser hvad. 

Er du i tvivl om hvad en veganer egentlig spiser, så giver vi dig her svaret på hvad vegansk mad er. 

Vegansk mad hvad er det? - En veganer spiser ikke mad der kommer fra dyr, det vil sige det er ikke kun kød som de ikke spiser, de spiser heller ikke mad der er produceret af dyr, så som mejeriprodukter, æg og honning som alle er produkter der kommer fra dyr. 

Som veganer spiser man plantebasseret, det vil sige alt hvad naturens planteliv har at byde på så som frugt og grøntsager, korn og frø fra planter. 

Skal du lave mad til en veganer skal du derfor ikke servere animalske produkter for dem, men hvis du gerne vil være helt sikker på hvad du kan servere så spørg eventuelt personen om hvad de spiser, eller bed dem om selv at medbringe mad hvis det bliver for besværligt at sørger for mad til dem. 

Mange veganere er nok vant til selv at stå for sin mad så de ikke kommer til at spise noget de ikke ønsker. 

Tak til avXperten, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Der kan du blandt andet købe: iphone 8 cover. Dette gælder denne tekst - tak for dette.

Hvad er vegansk mad?

25. November 2021 • Om vegan
Billede: canva.com
Læs Resten

Hvad spiser en veganer juleaften?

07. May 2021 • Om vegan
Billede: Pixabay, 7089643
Læs Resten